zaterdag 8 december 2012

the day after...

Pakjesavond was fijn! Nu alle kinderen kunnen lezen waren er veel gedichtjes, ook oudste had haar best gedaan. Fijn om te merken dat Sinterklaas óók inkopen doet bij de kringloopwinkel... Door de gedichten werden het kadootje van 30 cent, van 1 euro en van 3 euro opeens tópkadoos! Ikzelf vind deze letters erg leuk, ze verwijzen voor mij naar de inhoud van mijn blogje; leven is 'ja'. De letters hebben een plaatsje gekregen op een plankje in het kleinste kamertje, dichtbij alle andere levenswijsheden.

                                      

Na afloop van 'het avondje' konden we nog lekker spelen met de nieuwe spulletjes. Manlief deed Carcassonne met oudste, ik deed Mathable met zoonlief, jongste ging slapen. Alle spanning naar pakjesavond toe had zijn tol geeist; ze was moe... heel moe!                      

Vandaag is er gesleed en nu, na een beker warme choco, draait Ice Age 4. De zuurkool gaart in de hooikist, kruidige koekjes (het recept vind je hier) komen uit de oven en het winkelhaakje is weer verdwenen (het bloemetje rolde gisteren van een haarspeldje en heeft een nieuwe functie gekregen). De 5 decemberspulletjes verdwijnen weer naar zolder en de kerstspulletjes... daar wachten we nog even mee; even bijkomen...;-)

                                     

Geen opmerkingen: